DERS DIŞI ETKİNLİKLER

Hafta içi gündüz gezi organizasyonları

• İş Gezisi (1 adet)
  • Sosyal Sorumluluk Gezisi (Darülaceze Ziyareti)

Hafta içi 20.30-22.30 organizasyonları

· Öğrenci Kulübü Gösterileri

· Açık Hava Sineması

· Sürpriz Eğlenceler

Hafta Sonu Organizasyonu (tüm gün)

• Tekne Gezisi

Spor Branşları

1. Korfbol

2. Ultimate Frisbe

3. Badminton

4. Flag futbol

5. Yüzme

6. Hentbol

7. Tenis

8. Basketbol

9. Voleybol

10. Futbol

11. Masa tenisi

12. Squash

Spor faaliyeti yapmak isteyen öğrencilerimiz sosyal tesislerimizde kapalı-açık futbol, voleybol, basketbol, hentbol, masa tenisi, squash sahalarını ve kapalı yüzme havuzunu kullanabileceklerdir.

Havuz ilaçlama nedeniyle saat 18:30’dan sonra hizmet vermemektedir. Havuz seanslarının 30 dakikayı geçmemesi tavsiye edilmektedir.

Not: Tenis oynamak isteyen öğrencilerin yaz okuluna girişte kendi tenis top-raketleriyle gelmeleri gerekmektedir.

HEM DERS HEM EĞLENCE

Yeditepe Üniversitesi Lise Yaz Okulunda öğrenciler, liseden sonra yönelebilecekleri ve merak ettikleri meslekleri 13 gün sürecek eğitim ve eğlence dolu bir ortamda yaşıtlarıyla beraber öğrenecekler. Öğrenciler, meslek ve konu hakkındaki bilgileri uygulamalı ve interaktif olarak öğrenecekler. Her gün akademik derslerin yanı sıra, Kanada Waterloo Üniversitesi akademisyenleriyle iki saat İngilizce dersi görecekler. İş gezileri ile birlikte sosyal sorumluluk kapsamında da gezilere katılacak olan öğrenciler, hafta sonu gezileri, kampüste çeşitli spor ve öğrenci kulüpleri organizasyonları ile zengin bir ortamda eğitimlerini sürdürecekler.