DERS DIŞI ETKİNLİKLER

Hafta İçi Gündüz Gezi Organizasyonları

• İş Gezisi (2 Farklı Firma)
  • Sosyal Sorumluluk Gezisi (Darülaceze Ziyareti)

Hafta İçi Akşam Organizasyonları

• Öğrenci Kulübü Gösterileri
  • Açık Hava Sineması
  • Sürpriz Eğlenceler

Hafta Sonu Organizasyonu (Tüm Gün)

• Tekne Gezisi

Spor Branşları

• Korfbol
  • Ultimate Frisbe
  • Badminton
  • Flag futbol
  • Yüzme
  • Hentbol
  • Tenis
  • Basketbol
  • Voleybol
  • Futbol
  • Masa tenisi
  • Squash

Spor faaliyeti yapmak isteyen öğrencilerimiz sosyal tesislerimizde futbol, voleybol, basketbol, hentbol, masa tenisi, squash sahalarını, açık ve kapalı yüzme havuzunu kullanabileceklerdir.

Havuz ilaçlama nedeniyle saat 18:30’dan sonra hizmet vermemektedir.

Not: Tenis oynamak isteyen öğrencilerin kendi tenis top ve raketleriyle gelmeleri gerekmektedir.

HEM DERS HEM EĞLENCE

Yeditepe Üniversitesi Lise Yaz Okulunda öğrenciler, liseden sonra yönelebilecekleri ve merak ettikleri meslekleri 13 gün sürecek eğitim ve eğlence dolu bir ortamda yaşıtlarıyla beraber deneyimleyecekler. Öğrenciler, meslek ve konu hakkındaki bilgileri uygulamalı ve interaktif olarak öğrenecekler. Akademik derslerin yanı sıra, Kanada Waterloo Üniversitesi akademisyenleriyle 24 saat İngilizce dersi görecekler. İş gezileri ile birlikte sosyal sorumluluk kapsamında da gezilere katılacak olan öğrenciler, hafta sonu gezileri, kampüste çeşitli spor ve öğrenci kulüpleri organizasyonları ile zengin bir ortamda eğitimlerini sürdürecekler.