Etkinlikler

• 25 hours of intensive English language classes per week (mixed nationalities) in Presentation skills, Listening & Speaking skills, and Integrated Communication skills
  • Shared double-room residence accommodation in Renison University College including meal plan in residence cafeteria
  • Health insurance for 4 weeks
  • Weekend trips to popular Ontario tourist attractions; Niagara Falls and St. Jacob’s Market
  • Evening activities in residence, on campus, and within the city of Waterloo
  • Group airport pick-up and drop-off in Canada

HEM DERS HEM EĞLENCE

Yeditepe Üniversitesi Lise Yaz Okulunda öğrenciler, liseden sonra yönelebilecekleri ve merak ettikleri meslekleri 13 gün sürecek eğitim ve eğlence dolu bir ortamda yaşıtlarıyla beraber öğrenecekler. Öğrenciler, meslek ve konu hakkındaki bilgileri uygulamalı ve interaktif olarak öğrenecekler. Her gün akademik derslerin yanı sıra, Kanada Waterloo Üniversitesi akademisyenleriyle iki saat İngilizce dersi görecekler. İş gezileri ile birlikte sosyal sorumluluk kapsamında da gezilere katılacak olan öğrenciler, hafta sonu gezileri, kampüste çeşitli spor ve öğrenci kulüpleri organizasyonları ile zengin bir ortamda eğitimlerini sürdürecekler.